2 Ağustos 2016 Salı

Mevsiminde Tüketim İçin Bilinmesi Gereken Siteler


Benim gibi çocuğunun hijyenik bir evde gezmesi, sağlıklı ve mevsiminde besinler yemesi için uğraşan anneler için benim güvenle sipariş verdiğim siteleri sizler için yazmak istedim.  


Limon Bahçemiz 

4 kuşaktan beri çiftçilikle uğraşan, ekmeğini bu topraklardan kazanmış dedelerinin yeni kuşak temsilcilerinin sahibi olduğu Limon Bahçemiz, limonu en doğal şeklinde evinize sunuyor. Haftaiçi her gün saat 15:00’e kadar verdiğiniz siparişleri aynı gün içinde kargoya teslim ediliyor. 



Mis Bahçem

İstanbul Cumhuriyet Köy’de 6 yıldır meyve ağaçlarıyla faaliyet veren Mis Bahçem’de başta elma, kiraz, kivi olmak üzere 20 çeşit meyve, 30 bin meyve ağacı bulunmakta. Bence Mis Bahçem’in en farklı özelliği de istediğiniz takdirde ağaçları kiralayabilecek olmanız. Böylece çocuğunuzla gidip kiraladığınız ağacın meyvelerini ağaçtan toplama keyfini sürebiliyorsunuz. İstediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebileceğiniz gibi haftanın paketini de sipariş verebilirsiniz. 



Portakal Bahçem 

100 yıllık aile geleneğini Finiki’de devam ettiren Portakal Bahçem, mis kokulu portakalları, kumkubatı, mandalinayı, narı ve limonu bulabileceğiniz bir yer. Kış biterken mis kokulu portakal kabuklarından reçel yapmanızı öneririm. Muhteşem oluyor. Reçel yapmaya vaktiniz yoksa da o zaman siteden hazır yapılmış reçellerini sipariş edebilirsiniz. 



İpek Hanımın çiftliği 

Nazilli’de yer alan tamamen doğal ortamında meyve ve sebzelerin yetiştirildiği çiftlikten sipariş etmenizi öneririm. Online sipariş veremiyorsunuz ama çiftliğin sahibi Pınar Hanım’a e-mail atıp veya arayıp size her hafta liste göndermesini isterseniz, gelen listeden siparişinizi seçip kendisine bildiriyorsunuz. Böylece evinize kargoyla ürünleri gönderebiliyor. Meyve sebzenin yanı sıra evde hazırlanmış bir sürü ürünü de kendisinden sipariş verebilirsiniz. 


Makarna Lütfen 

Gıda Mühendisi bir annenin çocuklarına yedirmek için, sebze ile makarnayı birleştirme fikrinden yola çıkarak kurulan Makarna Lütfen’de, sebzeli makarnalar , çorba karışımları, erişteler, kek karışımları, bebek tarhanasının yanı sıra karışık ürünlerin bulunduğu paketlerden de sipariş verebilirsiniz. Ben çorba karışımlarını ve makarnalarını kızıma bolca yapmışlığım var. 


Yeşil Anne

Yine kendi ailesi ve bilinçli anneler için ekolojik ev temizliyeciler üretmeye başlayan Işıl Kırgız, Yeşil Anne adıyla evlerinize siparişlerinizi iletiyor. Standartlara uygun, %100 bitkisel aktiflerle üretilen ürünler, hindistan cevizi yağı, buğday ve patatesten elde ediliyor. Ev temizliyicelerinin yanı sıra, çamaşır, bulaşık ve kişisel bakım ürünleri de bulunuyor. Evde bebeği olan anneler için özellikle yer temizleme ve çamaşır makinası ürünleri tercih edilebilir. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder